Velkommen til deg som har tatt en tur innom bloggen min.

Dette er en liten hobbyblogg. Jeg synes det er fint å ha et lite arkiv over mine hjemmelagde ting og tang. Håper den kan inspirere noen andre i sine hobbyprosjekter, prøver å få med hvor mønster og oppskrifter er tatt fra, men viss du har spørsmål så bare send meg en kommentar.

Veldig gøy viss du legger igjen en hilsen eller en kommentar.

25. mai 2010

Myke strikkebodyer i herlig alpakka ull.

Bodyene er strikket etter oppskrift fra boken "Myk start" av May B Langhelle. Oppskriften er i boken kalt "Fuglemammas omslagsbody" og står på side 46-49. Begge er strikket i størrelse 0-3 mnd. Men den rosa er strikket i Sandnes garn sitt vanlige alpakka garn og den lilla i Sandnes garn sitt mini alpakka garn, av den grunn er den lilla noe mindre i størrelsen og ikke fult så tykk som den rosa. Jeg valgte å bare strikke armer på den ene, syntes den var så fin kortermet også, og det skader jo ikke noe med litt variasjon.
Kan anbefale denne boken til kommende mødre, her var det mange kjekke oppskrifter til de helt minste. Jeg var heldig og fikk den til bursdagen min av en god venninne som også anbefalte denne oppskriften på bodyer, hun hadde selv strikket tilsvarende body til sin yngste sønn og brukt den mye. 
Den rosa bodyen ble sendt til Sverige til J og J sin lille jente som ble født 4. nov. 2010. Håper de får brukt den. Det er nok litt mer aktuelt på en vinterbaby, den lilla brukte vi ikke veldig mye fordi den passet best i sommer og da ble den litt for varm, men nå er den levert videre til en liten jente som ble født i desember 2010 som får arve/låne klærne til Ylva, så får vi håpe hun får brukt den litt mer.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar