Velkommen til deg som har tatt en tur innom bloggen min.

Dette er en liten hobbyblogg. Jeg synes det er fint å ha et lite arkiv over mine hjemmelagde ting og tang. Håper den kan inspirere noen andre i sine hobbyprosjekter, prøver å få med hvor mønster og oppskrifter er tatt fra, men viss du har spørsmål så bare send meg en kommentar.

Veldig gøy viss du legger igjen en hilsen eller en kommentar.

26. mai 2011

Bunad i byen

På 17.mai i år var vi på storby tur til hovedstaden. Når vi fortalte Ylva sin mormor at vi skulle til Osla på selveste 17. mai fikk vi klar beskjed om at vi måtte ha med oss bunadene og hun skulle ordne bunad til hun minste også, sånn var det bare!
Så hos mormor ble det intensiv strikking fra påske til avreise. Oppskriften er tatt utgangspunkt fra Sandnes garn som har et hefte med strikkede bunader til barn, men vi mikset og trikset litt i sammarbeid meg og hun mormoren slik at alle skulle bli fornøyde med både strikkingen, resultatet og varigheten på plagget. Og se så flott hun ble!
På de første bildene her har jeg nettopp tatt på henne kjolen og hun satt helt stille og kanon kry i vinduskarmen og ble tatt bilde av :) Hun kikket ned på den fine borden på skjørtet og du formelig kunne se på henne at hun forstod at nå var hun fin nå!
IMG_2638
IMG_2637         IMG_2635
IMG_2673
Det ble “selvfølgelig” strikket jakke til også :-)

DSC00300
Og jo da det ble tatt noen bilder av oss den dagen, både av kjente og ukjente (kanskje egentlig mest av ukjente) fra inn og utland.

Takk, takk! og tusen takk! til mormor for den gode strikke innsatsen og de flotte plaggene!

2 kommentarer:

  1. Kjempeflott strikket bunad! Skryt til mormor ;-)

    SvarSlett
  2. hei hei, har du en strikkeoppvisning? alae@bluewin.ch. tak og hilsan Frau sveits Antoinette

    SvarSlett