Velkommen til deg som har tatt en tur innom bloggen min.

Dette er en liten hobbyblogg. Jeg synes det er fint å ha et lite arkiv over mine hjemmelagde ting og tang. Håper den kan inspirere noen andre i sine hobbyprosjekter, prøver å få med hvor mønster og oppskrifter er tatt fra, men viss du har spørsmål så bare send meg en kommentar.

Veldig gøy viss du legger igjen en hilsen eller en kommentar.

8. april 2011

Kjolefin 1 års jente

På mandag var vi i den første 1 års dagen i gjengen. Det var den eldste av babyvennene til Ylva som ble 1 år og også denne bursdagsgaven var hjemmelaget. Det kom frem at det var i hvertfall ikke mindre enn den syvende kjolen Marie fikk til bursdagen (men det var nok ikke alle som var like eksklusive som denne :0) ).
Fra oss ble det en liten pose-kjole i samme stoff som buksen til Ylva er sydd i, syntes det var så herlig. Desverre såg jeg at Hege på textart ikke hadde mer igjen av dette stoffet.
Mønster: Kjolen er sydd etter mønster fre Minikrea
Stoff: Kjøpt på Textart.

2 kommentarer:

  1. Utrolig utrolig søt kjole, Barbro! Det må da være en fantastisk start på tilværelsen som 1-åring å få en hel garderobe med kjoler? Tipper dette er den aller flotteste av dem alle!

    God helg!

    SvarSlett
  2. Her var det mye fint! La deg til på favoritter sammen med andre sybloggere =) Her skal jeg inn å snike inspirasjon ;) Ta gjerne en kikk innom min ganske nye syblogg: http://www.magnhildn.blogspot.com/

    SvarSlett