Velkommen til deg som har tatt en tur innom bloggen min.

Dette er en liten hobbyblogg. Jeg synes det er fint å ha et lite arkiv over mine hjemmelagde ting og tang. Håper den kan inspirere noen andre i sine hobbyprosjekter, prøver å få med hvor mønster og oppskrifter er tatt fra, men viss du har spørsmål så bare send meg en kommentar.

Veldig gøy viss du legger igjen en hilsen eller en kommentar.

22. juli 2012

Prinsesse vil…. vil ikke….

Det å ha en to åring i huset har ofte kjappe vekslinger og mye av både vil og vil ikke. Akkurat nå driver mannen i huset og strir med ei lita som ikke vil legge seg. Tidligere i dag var hun en solstråle på nok en regnfull sommerdag :-) Tenkte jeg skulle dele en av dagens sommeraktiviteter.

IMG_3985

Det begytne med en ferie tur i Norge der Tulla fikk velge seg et blad hun ville ha når vi var i butikken, jente er hun og både rosalilla og prinsessefaktoren begynner å stige godt over solfaktoren. Så det var vel ikke annet åIMG_3995 vente enn at dette ble valget i blad.  Bladet var beregnet på barn noe eldre enn 2 år og hadde flere aktiviteter som var en del for avansert, men sikkert veldig gøy for 4 år +. Men i dag har vi lekt med papir dukkene i bladet og så har vi fulgt et av tipsene på hvordan lage en enkel prinsesse krone. Dette var en aktivitet som fungerte veldig bra å gjøre sammen med en to åring, hun fikk gjøre mye selv og hun er foreløpig ikke så kresen på utseende så det gjorde ikke noe at den tross alt ikke ble helt perfekt. Det var kjempe stas å ha på seg prinsesse krone og få tegne og bruke klistermerker.

IMG_3990

Det var vel egentlig så enkelt at det var dette vi brukte. En papptallerken, fargestifter og saks også klistermerker til ekstra pynt da. Vi startet med å tegne på tallerkenen, så klippet vi i “kakestykker” ut fra midten til det ble passe stor åpning til den som skulle ha den på seg. Vi bøyde kakestykkene oppover og litt utover slik at det ble ordentlig krone fasong på den, og så pyntet vi dem med klistermerker og trer dem på hodet og spradet rundt med dem som de prinsessene vi følte oss som.

IMG_3989

1 kommentar: