Velkommen til deg som har tatt en tur innom bloggen min.

Dette er en liten hobbyblogg. Jeg synes det er fint å ha et lite arkiv over mine hjemmelagde ting og tang. Håper den kan inspirere noen andre i sine hobbyprosjekter, prøver å få med hvor mønster og oppskrifter er tatt fra, men viss du har spørsmål så bare send meg en kommentar.

Veldig gøy viss du legger igjen en hilsen eller en kommentar.

5. juni 2013

Ny genser favoritt

IMG_2281

Her er den nye favoritten Bloomsbury kids. Kjekk å strikke, ikke for vanskelig, litt utfordring i starten, men går veldig fint når en kommer inn i mønsteret. Den ser ut som den er flettet, men det er bare mønster med hvordan en strikker to sammen og strikker kast, går mye raskere enn å flette. Den strikkes fra halsen og ned, noe som også er veldig gøy, viser resultatet enda bedre etterhvert, blir veldig lite å sy eller feste og er lett å måle til i forhold til størrelse.

Ylva er for tiden veldig rosa, der ingenting er så fint som rosa og ting som ikke er rosa er bare så vidt vits å bruke :-) Så dette rosa Alpakka/ull garnet fra Sandnes garn falt godt i smak. Hun fikk se garnet før hun visste hva jeg skulle strikke og var veldig spent på hva det skulle bli. Genseren fikk hun til 3 års dagen, hun sa hun syntes den var fin når hun pakket den opp, men i samme setning sa hun at den er for varm nå. Godt jeg har strikket den så stor at den skal kunne passe hele vinteren. Hun ville ikke ta den på seg første dagen, ikke en gang bare for at jeg skulle få se den på. Men i dag hadde hun tatt den på av seg selv og brukt den for første gang i barnehagen (da ble mor litt fornøyd :-) ) Men det var bare så vidt jeg fikk den på henne for å ta bilde, så da får jeg være fornøyd med dette litt betutte resultatet av en barne tv opptatt jente med fletter fra i går :-)

IMG_2282

Mønster: funnet på Ravlry, Bloomsbury kids av Svetlana Volkova. Jeg strikket størrelse 4 år selv om Ylva ikke er noen spesielt stor 3 åring.

Garn: Alapkka/ ull fra Sandnes garn. 65% alpakka og 35% ull. Kjennes mykt og behagelig ut.

Pinne: 5 på selve genseren, 4,5 på øvre vrangbord og 4 på de nedre vrangbordene.

IMG_2272 IMG_2274

1 kommentar:

  1. Gratulerer med 3-åringen! Hun er kjempeskjønn i den fine genseren :-)

    SvarSlett