Velkommen til deg som har tatt en tur innom bloggen min.

Dette er en liten hobbyblogg. Jeg synes det er fint å ha et lite arkiv over mine hjemmelagde ting og tang. Håper den kan inspirere noen andre i sine hobbyprosjekter, prøver å få med hvor mønster og oppskrifter er tatt fra, men viss du har spørsmål så bare send meg en kommentar.

Veldig gøy viss du legger igjen en hilsen eller en kommentar.

28. april 2015

Min svarte sommerfugl-genser.


Denne genseren er jeg egentlig ganske fornøyd med og jeg synes fasongen passer meg nokså bra når jeg er mitt vanlige jeg. Jeg har derimot forsøkt å ta den på meg noen ganger i det siste og da har den blitt erstattet av noe annet før jeg har gått ut døren. Jeg tror det er fordi jeg tenker dette er en genser med litt vid fasong som kan passe å ta på nå, men egentlig så passer den bedre slik jeg pleier å se ut med nokså liten mage og små pupper. Som nybakt og ammende mor med større både mage og pupper så blir det liksom ikke helt bra. Men, men planen er at magen skal flate ut litt til (og det kommer nok puppene også til å gjøre :)) og da blir nok genseren mer passende igen.

Liker godt sommerfugl trykket bak på skulderen. De er malt på med sjablong som jeg har kjøpt på stoff og stil og malt på med sølv stoff maling også fra stoff og stil.
 
Oppskrift: Mønsteret er fra dette burdabladet nr. 4/2011 og modellen i bladet heter 118.
Stoff: Svart tykk jersey fra stoff og stil.
Tilbehør: sommerfugler malt på med sjablong og maling fra stoff og stil.
Konklusjon: Tøff modell og god genser når magen ikke er for stor :)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar