Velkommen til deg som har tatt en tur innom bloggen min.

Dette er en liten hobbyblogg. Jeg synes det er fint å ha et lite arkiv over mine hjemmelagde ting og tang. Håper den kan inspirere noen andre i sine hobbyprosjekter, prøver å få med hvor mønster og oppskrifter er tatt fra, men viss du har spørsmål så bare send meg en kommentar.

Veldig gøy viss du legger igjen en hilsen eller en kommentar.

17. mars 2016

Regnbuens sommerfugler

Ble som mange ganger før veldig inspirert av den flotte bloggen til "to Vrange" og da spesielt denne kjolen her. Jeg hadde veldig lyst til å strikke noe tilsvarende til min jente og da ble kjolen på bildet til.

Oppskrift: Jeg tegnet mønsteret på sommerfuglene av kjolen i bloggen og fant et mønster på drops på en genser med ragland som var strikket ovenfra og ned. Denne stemte selvfølgelig ikke helt med strikkefastheten o.l. så det fikk jeg tilpasse selv slik størrelsen ble riktig. Jeg ønsket å ha sommerfugler også på bryststykket så det var den delen som var mest utfordrende å få dette til å bli fint i raglandsfellingen.
Garn: Sandnes garn alpakka på nesten alle fargene, men grønn og gulfargen i dette garnet var absolutt ikke regnbue fargene og derfor valgte jeg disse fargene i sisu i stede.
Pinne: 3,5
Konklusjon: Kjolen var ferdig for ca. 1 år siden og på det tidspunktet var den for lang til å ha med alle sommerfuglene, så jeg la den opp slik at vi brettet opp de to nederste radene med sommerfugler. Nå er jenta ett år eldre, noen cm. lengre og vi har brettet ned de siste sommerfuglene slik at også disse får være fremme. Hun ble veldig glad for kjolen når hun fikk den og den er blitt brukt en del ganger. Jeg tror minuset er at den er veldig varm og at hun er nokså varmblodig av seg.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar