Velkommen til deg som har tatt en tur innom bloggen min.

Dette er en liten hobbyblogg. Jeg synes det er fint å ha et lite arkiv over mine hjemmelagde ting og tang. Håper den kan inspirere noen andre i sine hobbyprosjekter, prøver å få med hvor mønster og oppskrifter er tatt fra, men viss du har spørsmål så bare send meg en kommentar.

Veldig gøy viss du legger igjen en hilsen eller en kommentar.

24. mai 2011

Jungel jubel for bursdagsgutt

Da var det tid for bursdagsbarn nr to i gjengen. Håvard ble ett år her tidligere i mai og da satte symaskinen i sving igjen. Passet noe dårlig med en kjole denne gang så da ble det en frisk vår lue med tilhørende bukse


Buksen kan brukes uten oppbrett som en nokså standar brun bukse, eller med oppbrett og få frem litt mer farger og stå i stil til luen.

Mønster: Både lue og bukse er faktisk sydd etter eget mønster denne gangen.
Stoff: Luen er sydd i et stoff jeg ville kalt jungeljersey fra Cetho design (men jeg fant ut at de hadde et annet stoff som heter det og det er ikke likt i det hele tatt. Stoffet har ligget en stund i vente på å bli noe fint og jeg vet rett og slett ikke hva det heter, men det er kjøpt på cetho designs).  Buksen er sydd i brun stretchvelour fra stoff og stil, brun ribb fra Kreaktiv og som jeg vil kalle det "jungeljerseyen" fra Cetho design.
Best: Jeg synes lue ble bra, den passet gutten og det var nettopp det han ble en søt liten gutt i den ikke lenger noen baby når man har fylt 1 år :)
Værst: Jeg knotet veldig når jeg sydde denne gangen, om jeg var litt rusten i syfoten min, om det var fordi maskinen jukset noe og hadde godt av en tur på service eller hva det var kan jeg ikke helt sette foten på, men jeg håper sømmene holder og klærne kan brukes.

 Litt større bilde av luen som får frem det herlige jungelstoffet eller kanskje safaristoff blir riktigere å kalle det med sebraer, neshorn og sjiraffer.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar