Velkommen til deg som har tatt en tur innom bloggen min.

Dette er en liten hobbyblogg. Jeg synes det er fint å ha et lite arkiv over mine hjemmelagde ting og tang. Håper den kan inspirere noen andre i sine hobbyprosjekter, prøver å få med hvor mønster og oppskrifter er tatt fra, men viss du har spørsmål så bare send meg en kommentar.

Veldig gøy viss du legger igjen en hilsen eller en kommentar.

25. mai 2011

Trøstende pingviner.

IMG_2623
Ylva måtte holde Sinnataggen i hånden, jeg tror hun syntes han behøvde litt trøst . Kanskje hun skulle ha lånt ham luen sin, det ser jo litt kaldt ut å stå der med så lite hår på hodet (men da behøvde hun den jo selv).

Noen luer har jeg forsøkt meg på de siste månedene, prøver å finne en modell jeg synes er fin, sitter godt på og er grei å lage. Dette var en av de første jeg laget, men foreløpig tror jeg også at det er blant favorittene.
Mønster: Eget
Stoff: Pingvin Jersey fra stoff og stil
Best: Litlå har jo en del rosa og lilla klær, men det meste av luer hun har er enten arvet gutteluer eller røde luer, så da passer det jo bra med en rosa lue til de rosa klærne :) Man må da matche!
Endringer for fremtidige luer:  Denne luen var litt vid i størrelsen, men det er forsåvidt greit da vokser hun jo i den. Ellers synes jeg sømmene på toppen blir litt lange.

1 kommentar:

  1. Fin! Jeg har ikke sydd så mange luer, de jeg har sydd har jeg sydd etter Welinders mönster, de har "tagger" ut på toppen. Lange så man bretter dem opp, da synes jeg jerseyluer sitter penest, som hos deg!

    SvarSlett