Velkommen til deg som har tatt en tur innom bloggen min.

Dette er en liten hobbyblogg. Jeg synes det er fint å ha et lite arkiv over mine hjemmelagde ting og tang. Håper den kan inspirere noen andre i sine hobbyprosjekter, prøver å få med hvor mønster og oppskrifter er tatt fra, men viss du har spørsmål så bare send meg en kommentar.

Veldig gøy viss du legger igjen en hilsen eller en kommentar.

8. oktober 2011

Glad rød lue

IMG_1054

 

Det var på et tidspunkt “behov” for en rød lue i samlingen av bomullsluer til godjenta vår :-) “Behovet” lå i at hun har ganske mye røde klær, men bare hadde lilla og rosa luer. Så da ble denne røde luen kreert på sybordet, og resultatet ble en gladlue på ei gladjente.

 

Mønster: Utgangspunktet var en arvet lyseblå lue som kom med følgende ord, denne luen hadde veldig god passform, men det er jo synd den er lyseblå. Jeg tegnet av så godt jeg greide, og fikk til å tilpasse i forhold til de stoffbitene jeg hadde tenkt å sy av.

Stoff: Jeg har brukt en annen arvet ting som stoff. Stoffet var opprinnelig en prikket body men en ubrukelig passform på, helt uaktuel å bruke, så da fikk det heller bli en lue.

Konklusjon: Jeg synes luen er veldig søt og har fått flere gode komplimenter på den når vi er ute. Men jeg skulle nok helst ha sydd en stikkning langs kanten rundt ansiktet for å unngå at foret skal gli ned en liten cm. slik det lett gjør nå. Dette kombinert med at luen kanskje er litt for stor, eller skulle vært litt høyere både bak i nakken og fremme gjør at den har litt lett for å havne litt tett nedtil øynene. Er usikker på om hun kommer til å vokse i luen eller om det er noe galt i fasongen, men det er ikke værre enn at den er brukende som den er.

IMG_1035  DSC_0199 DSC_0192

1 kommentar:

  1. Veldig frisk og fin lue! Gjør det lett å finne den søte jenta blant alle de andre barna :-)

    SvarSlett