Velkommen til deg som har tatt en tur innom bloggen min.

Dette er en liten hobbyblogg. Jeg synes det er fint å ha et lite arkiv over mine hjemmelagde ting og tang. Håper den kan inspirere noen andre i sine hobbyprosjekter, prøver å få med hvor mønster og oppskrifter er tatt fra, men viss du har spørsmål så bare send meg en kommentar.

Veldig gøy viss du legger igjen en hilsen eller en kommentar.

20. oktober 2011

Tipp topp smikke-mikker.

 

IMG_1109   IMG_1110   IMG_0980

1 åring uten bordskikk. Her blir Lasagne spist med hele ansiktet og is spist med fingrene :) Tomatsausen stod i hvertfall i stil til smikken.

Et 16 måneder gammelt barn kan mye selv og “skal gjør sjøl”! Men det skjer kanskje ikke helt fritt for søl når det gjelder å få i seg alt det gode man bli servert. Da er det godt å ha smikker som dekker store deler av kroppen. Dette er en lettlaget versjon av nettopp det, helt geniale! Jeg har laget en tidligere også av et håndkled, da var jeg så avansert at jeg klippet fasong og sydde kantbånd på. Denne gangen er det gjort enda enklere; Kid hadde salg på håndklær i gjestehåndkle størrelse så jeg kjøpte to lilla og et rødt, klipte hull til hodet og sydde på hals. På den røde brukte jeg prym tangen og knipset fast en trykknapp under hver arm, det var ganske lurt så det skulle jeg gjort på de lilla også.

Mønster: ingen mønster bare et hull og en hals

Stoff: Håndkled fra Kid, Halsribbene er klippet av mine gamle topper som var lagt i feil fasong kassen. Begge halsene er ekstremt elastiske og det er praktisk for da går de lett over hodet, men sitter likevel inntil i halsen ¨år de er komt på.

Konklusjon: Kjempe praktisk, skulle bare hatt enda fler.

IMG_0976 IMG_1105  

Ser rimelig skyld bevist ut både før og etter maten ;)

3 kommentarer:

  1. Supre smekker! Det ser ut som de kanskje kan takle en suppemiddag også ;-)

    SvarSlett
  2. Dette må jo vere tidenes mest geniale smekker, dekker jo såå masse og mjuke og gode å ha på. trur jammen eg må mekke et par sånne en dag.

    SvarSlett