Velkommen til deg som har tatt en tur innom bloggen min.

Dette er en liten hobbyblogg. Jeg synes det er fint å ha et lite arkiv over mine hjemmelagde ting og tang. Håper den kan inspirere noen andre i sine hobbyprosjekter, prøver å få med hvor mønster og oppskrifter er tatt fra, men viss du har spørsmål så bare send meg en kommentar.

Veldig gøy viss du legger igjen en hilsen eller en kommentar.

23. juni 2015

En liten hilsen fra storesøster


Dette ble til en helg når magen nærmet seg sprekkestadiet og den kommende storesøsteren hadde behov for å aktiviseres litt. Vi laget nytt dynetrekk til lillebrors minste dyne som han bruker både i vogn og seng. Storesøster har da brukt stoff og stil sine tekstil tusjer og tegnet på et hvitt stoff stykket. Hun har tegnet huset våres, dissestativet og trampolinen og hun selv som hopper på trampolinen i tillegg til himmel med skyer og noen hjerter. Jeg hjalp henne litt med å dyppe blomsterstemplene i tekstilmalingen, men det er hun som har stemplet dem rundt hele kanten. Så sydde jeg det i sammen med noen blå stoffbiter slik at det ble dynetrekk. Dette er blitt brukt nesten hver dag siden han ble født og jeg synes det er superkoselig. Så stolt over de to flotte barna jeg har :)

Mønstre/oppskrift: Ingen, tok bare mål av dyna for at det skulle passe.
Stoff: fra laken og dynetrekk fra Ikea som er kjøpt for å klippes opp og brukes til diverse sy prosjekter.
Tilbehør: Stofftusjer fra stoff og stil. Stoffmaling fra stoff og stil. Vanlige stempler som også brukes på papir.
Konklusjon: Både meg og dattera er så stolte når vi kan si at det er hun som har laget det til lillebror. Fornøyd både med ideen og resultatet.

1 kommentar:

  1. Kjempekoselig med dynetrekk tegnet av storesøster!
    Hun har nok arvet kreativiteten etter mor :)

    SvarSlett