Velkommen til deg som har tatt en tur innom bloggen min.

Dette er en liten hobbyblogg. Jeg synes det er fint å ha et lite arkiv over mine hjemmelagde ting og tang. Håper den kan inspirere noen andre i sine hobbyprosjekter, prøver å få med hvor mønster og oppskrifter er tatt fra, men viss du har spørsmål så bare send meg en kommentar.

Veldig gøy viss du legger igjen en hilsen eller en kommentar.

26. juni 2015

To små baby bukser


              Bilde 1                                           Bilde 2


Før denne krabaten kom ut av magen sydde jeg to små bukser som han kunne bruke de første par månedene. Kjekt å kunne ta på egne myke og behagelige plagg på babyen. På bilde 2 ser det ut som han mangler et bein, men han har bare trukket den inn i buksa før han så fint poserte for kameraet.

Mønster: Eget. ca. str 56.
Stoff: til bukse 1 har jeg brukt en stjerne jersey fra stoff og stil til ribb, resten av buksen er i chenille også fra stoff og stil.
Til bukse 2 er den herlige sky velouren endelig kommet i bruk, dette er et stoff som har ligget på hylla lenge og ventet på å bli brukt. Jeg vet jeg har bestilt dette stoffet på nettet, men jeg husker ikke lengre fra hvor jeg har kjøpt det. Ribben på denne buksen er også en hvit ribb som har ligget på hyllen en stund og det kan jeg forstå hvorfor, for den er i grunnen rimelig ubrukelig, det er nesten som en kan se det bare av bildet at den er løs og slafsen, godt at gutten ikke kunne så mye annet enn å ligge stille når han hadde denne buksen på.
Konklusjon: Ribben på bukse var litt lite elastisk, så det var heldig at den passet akuratt i vidden slik at den likevel virket behagelig på. Ribben i bukse to var som sagt alt for løs. Men begge buksene fungerte bra på et så lite barn som dette.

1 kommentar:

  1. Utrolig søte bukser! For ikke å snakke om gutten, da! Sukk! Søtnos! Deilig med små hjemmeside plagg! Håper du får tid til å sy litt med en liten i huset også!

    SvarSlett