Velkommen til deg som har tatt en tur innom bloggen min.

Dette er en liten hobbyblogg. Jeg synes det er fint å ha et lite arkiv over mine hjemmelagde ting og tang. Håper den kan inspirere noen andre i sine hobbyprosjekter, prøver å få med hvor mønster og oppskrifter er tatt fra, men viss du har spørsmål så bare send meg en kommentar.

Veldig gøy viss du legger igjen en hilsen eller en kommentar.

4. august 2015

Liten toalettveske til liten gutt.



Lillebror måtte jo også få seg en liten toalettveske som han etter hvert kan ha tannkosten og tannkremen i når han skal på overnatting til mormor, hyttetur med Besti eller på noen andre turer.

Jeg lurte veldig på hvilke modell og hva jeg skulle ta som utgangspunkt til denne. Søsteren fikk en marihøne som dere kan se her. Nå lot jeg meg inspirere av  flere flotte sydde ugler i forskjellige former der ute på nettet. Jeg så ikke noen andre som var sydd til toalettveske, men det funket jo veldig godt.

Mønster: tegnet selv, men inspirert av flere andre.
Stoff: Stjernestoffet er fra stoff og stil og det samme med hjertestoffet jeg har brukt til nebb. Mens det rutete er en gammel bluse til jenta mi som hadde både blitt for liten og fått noen flekker. (Hadde jeg vært litt mer perfeksjonist så hadde jeg vært flinkere til å tilpasse mønster og ruter slik at det ble symmetrisk. Men sånn ble det nå.) Denne blusen hadde forøvrig en liten brodert blomst som jeg har plassert øverst på ryggen til ugla.
Vesken er foret med et tynt lag med noe vatt lignende og så har jeg brukt et pingvinstoff fra stoff og stil inni vesken.
Tilbehør: Kanpper fra knappesamlingen, ikke helt like bare nesten. Fin anledning til å bruke enkle knapper som en ikke har mer enn en av. Glidelås fra stoff og stil.
Konklusjon: Kjekt med en koselig liten toalettvekse som kan brukes en god stund. Søt, men ikke for jentete. Den har nå fått være med oss på ferie og har vist seg fult ut brukbar også :)


2 kommentarer:

  1. Så kjekk toalettveske!
    Guttene her har noe jeg fikk hos frisøren en gang...

    SvarSlett
  2. Takk Elisabeth. Jeg har også noe greier som jeg fikk hos frisøren en gang. Kanskje jeg må sy til meg selv også snart :)

    SvarSlett