Velkommen til deg som har tatt en tur innom bloggen min.

Dette er en liten hobbyblogg. Jeg synes det er fint å ha et lite arkiv over mine hjemmelagde ting og tang. Håper den kan inspirere noen andre i sine hobbyprosjekter, prøver å få med hvor mønster og oppskrifter er tatt fra, men viss du har spørsmål så bare send meg en kommentar.

Veldig gøy viss du legger igjen en hilsen eller en kommentar.

29. august 2010

Herlig hentesett fra Moster

Dette herlige settet fikk gullet av sin moster allerede på sykehuset og det passet veldig bra, for vi hadde ikke med oss noe fint hentesett. Det var ganske stas å ta på henne dette flottet settet i myk lilla alpakka ullgarn fra Sandnes garn når vi skulle reise hjem fra sykehuset. Settet er strikket etter oppskrift fra en bok til nøstebarn.

Har lagt med bilder av gullet klar for hjemreise, utrolig hvor liten hun var :) Det ene er tatt i kjent michael Jackson stil, og det andre er i bilstolen helt klar for å reise hjem. Den luen hun har på seg passet i ca 14 dager, men moster var så snill å strikket en ny større lue som hun kunne ha når denne var blitt for liten. Den neste luen passet til hun var ca. 3 mnd. gammel. Jakken ser dere er litt stor her, men den virket godt med litt oppbrett på armene helt fra start og kommer nok til å kunne brukes en hel stund til.

2 kommentarer:

  1. så herlig! ser ut som ei lita dukke i bilstolen!

    SvarSlett
  2. Ja. Kjempe herlig jente og kjempe herlig sett, det er blitt kjempe mye brukt og kommer til å bli brukt en stund til. :)

    SvarSlett