Velkommen til deg som har tatt en tur innom bloggen min.

Dette er en liten hobbyblogg. Jeg synes det er fint å ha et lite arkiv over mine hjemmelagde ting og tang. Håper den kan inspirere noen andre i sine hobbyprosjekter, prøver å få med hvor mønster og oppskrifter er tatt fra, men viss du har spørsmål så bare send meg en kommentar.

Veldig gøy viss du legger igjen en hilsen eller en kommentar.

16. august 2010

Veldig søt sparkebukse fra Mormor

Denne fantastisk søte sparkebuksen ble strikket i supertempo av Mormoren etter at vi fant ut at vi ikke hadde noen hjemmelagede klær som var små nok til å bruke som henteklær. Det var jo for ille :) Så mormor startet på denne buksen på søndagen og på torsdagen ble jenta født. Desverre var ikke buksen helt ferdig så den ble ikke brukt som henteklær (de fikset Mosteren i stede :) ) Men den var ferdig bare kort tid etter og er blitt brukt veldig mye etter at vi fikk den.
Jeg vet at den er strikket av Lanett ullgarn fra Sandnes garn og at oppskriften også er fra Sandnes garn, men med litt modifisering for at den skulle bli liten nok til å passe med en gang og for at ikke det skulle bli så veldig store ballonglår i buksen.

1 kommentar:

  1. Denne var nydelig. Heldige lille pia som har ei mormor som strikker så fint til henne ;)
    Klem fra Elly

    SvarSlett