Velkommen til deg som har tatt en tur innom bloggen min.

Dette er en liten hobbyblogg. Jeg synes det er fint å ha et lite arkiv over mine hjemmelagde ting og tang. Håper den kan inspirere noen andre i sine hobbyprosjekter, prøver å få med hvor mønster og oppskrifter er tatt fra, men viss du har spørsmål så bare send meg en kommentar.

Veldig gøy viss du legger igjen en hilsen eller en kommentar.

19. mars 2011

Klar for Karneval

Her for en stund siden så jeg hos en annen blogger at hun hadde laget Timmy ti kostyme til datteren sin, kanonsøt! (i dag har jeg sittet å bladd bakover i bloggene jeg pleier ta en titt på og klarte ikke å finne det igjen, så viss noen vet hvem det var så kan dere godt legge til adressen så kan jeg linke til). Jeg syntes i hvertfall at dette var en kjempe idè og når vi fikk invitasjon til karneval tenkte jeg på det teddystoffet jeg hadde liggende og hadde med ett en liten plan i bakhodet. I går kveld tok vi turen på karneval og litlå var bare den søteste lille sauen, passet godt å ha med lammesekken jeg hadde laget også som jeg har blogget om under.

Det var dagen vår lille Ylva skulle hett Ulla...... Eller kanskje det er en Ulv i fårepels.......? Hele opplevelsen med å være på karneval var nokså overvelvene, men mest spennende var likevel ballongene.


Mønster: Eget både på kjole og lue. (Resten av kostymet er bare kjøpt brun body og sokker og hvit ull strømpebukse).
Stoff: Hvit microfleece frote fra stoff og stil, brun jersey fra stoff og stil, og hvit ribb fra stoff og stil.

4 kommentarer:

 1. Hei
  Så søt en sau!!
  Her var det mye flott, så flink du er!

  Legger meg til som følger :)

  SvarSlett
 2. Så skjønn den var!!
  Mye fint du lager!Legger meg til som følger hos deg:)

  SvarSlett
 3. Åhhh, vilken kreativ dräkt och ryggsäck, jättefina!

  SvarSlett
 4. Så koslig med så fine kommentarer som er kommet i det siste :) Takk skal dere ha! Kjekt med alle som legger seg til som følgere, kommenterer innleggene eller bare tar seg en titt :)

  SvarSlett