Velkommen til deg som har tatt en tur innom bloggen min.

Dette er en liten hobbyblogg. Jeg synes det er fint å ha et lite arkiv over mine hjemmelagde ting og tang. Håper den kan inspirere noen andre i sine hobbyprosjekter, prøver å få med hvor mønster og oppskrifter er tatt fra, men viss du har spørsmål så bare send meg en kommentar.

Veldig gøy viss du legger igjen en hilsen eller en kommentar.

16. mars 2011

Redesignet daffe-dongri.

Ikke alle prosjekter blir like bra resultat som det det var i hodet. Denne her er vel noe av det jeg hadde håpet skulle bli litt bedre enn resultatet, men den er fantastisk å ha på, om den ikke ser så himla fin ut :) Funker bra til å trø i huset med. Det startet med at jeg hadde tre dongribukser som var kastet på de evige jaktmarker av ulike grunner. Men så hadde jeg en daffe-dongri som jeg hadde kjøpt på only en gang og som har vært fantastisk å bruke. Denne buksen er desverre på vei til å bli slitt ut og dermed tenkte jeg om jeg kunne ta utgangspunkt i disse tre buksene og lage meg en ny daffe-dongri.
Det endte med at jeg bare brukte to av de og det ble rett og slett så enkelt at jeg brukte fremstykket på den ene (som hadde et hull i rumpa og dermed ikke kunne brukes bekstykket av) og bakstykke av den andre, jeg satte ribber i liv og rundt ankler samt sydde en et ribbefelt i sidene og en kile av ribb på innsiden av bena. Ja resultatet ser dere jo selv. Jeg følte kjapt jeg var tilbake i mammabuksene når jeg fikk ribben i livet og det var litt nedtur selv om det var komfortabelt, for nei! jeg er ikke gravid igjen og har ikke begynt å lage meg en beholdning av mammaklær.
Men buksen kommer nok mest til å bli brukt som dette med en lang singlet over og da viser jo ikke livet. Uansett er det nok ikke den buksen jeg tar på meg når jeg skal langt bort i fra disse fire veggene jeg har rundt meg her, så da betyr det jo ikke all verdens.

1 kommentar:

  1. Så artig denne var, da! Ser skikkelig god ut! -Spesielt når en tenker hvor deilige godt brukte dongeribukser er!

    SvarSlett