Velkommen til deg som har tatt en tur innom bloggen min.

Dette er en liten hobbyblogg. Jeg synes det er fint å ha et lite arkiv over mine hjemmelagde ting og tang. Håper den kan inspirere noen andre i sine hobbyprosjekter, prøver å få med hvor mønster og oppskrifter er tatt fra, men viss du har spørsmål så bare send meg en kommentar.

Veldig gøy viss du legger igjen en hilsen eller en kommentar.

17. august 2011

Og den tredje lille apekatten reiste på ferie.

     IMG_0434
IMG_0460 IMG_0439 IMG_0445

Etter at buksene til Ylvas ferievenner var ferdige fikk vi disse herlige stoffene i posten. Jeg synes det rosa stoffet med apekattene på er helt fantastiskt, skikkelig herlige rampete aper på skikkelig jentete rosa. Jeg innså at den tredje lille apekatten i gata også måtte få seg ny bukse før vi skulle på ferie, og hun hadde buksa meg seg på ferie også :-)

IMG_0530 IMG_0514 IMG_0532

Oppskrift: Mønsteret er eget og i utgangspunktet det samme som til denne selebuksen, men med litt nye dekorsømmer. Jeg forsøkte meg på litt mykere former og derav litt mer jentete former på disse dekorsømmene, det ble ikke som jeg hadde sett for meg, når jeg tegnet mønsteret, men det ble bra likevel.

Stoff: Apekatt stoffet er bestilt fra mjukatyger.se som nå heter kameleont design, velurstoffet er cerise farget stretch chenille fra stoff og stil.

Tilbehør: Brunt bomull skråbånd fra stoff og stil, brune knapper fra Kreaktiv på Kvaderat og vanlig smal buksestrikk rundt anklene.

Konklusjon: Super fornøyd med buksa, friske farger som passer godt til jenta vår. Buksa er litt lang i beina, men kan brukes nå uten at hun springer å tråkker på beina, så jeg ser for meg at den skal ha nokså lang brukstid. Som nevnt så ble dekorsømmene anderledes når jeg fikk se klærne på i forhold til hva jeg hadde sett for meg når en tegnet dem i 2d format, men det er jo bare kult. Jeg har nok likevel lyst til å prøve meg på en til bukse og se om jeg får til litt mer det jeg så for meg, så får vi se om det blir bedre eller dårligere resultat. Jeg ser også at jeg kan la være å bue buksen så mye ned bak i nakken som denne er.

IMG_0431
Og til slutt et av Ylvas beste triks for tiden, Titt tei der med rumpa i været!

2 kommentarer:

  1. Kjempestilig bukse, artig med dei saumane som slyngar seg nedover beina! Og søt lita tulle :)

    SvarSlett
  2. Herlig! Buksen ser så myk og god ut, perfekt for en aktiv liten kropp! :)

    SvarSlett