Velkommen til deg som har tatt en tur innom bloggen min.

Dette er en liten hobbyblogg. Jeg synes det er fint å ha et lite arkiv over mine hjemmelagde ting og tang. Håper den kan inspirere noen andre i sine hobbyprosjekter, prøver å få med hvor mønster og oppskrifter er tatt fra, men viss du har spørsmål så bare send meg en kommentar.

Veldig gøy viss du legger igjen en hilsen eller en kommentar.

3. januar 2015

Litt julestemning

Vi har begynt et nytt år og ett av mine nyttårsforsetter er å klare oppdatere bloggen med de fleste av mine gamle prosjekter og alle de nye. Nå vet jeg jo at det er sjelden nyttårsforsetter blir holdt, men denne gangen har jeg virkelig tro på dette............. tror jeg. Viss man ser på bloggoversikten min så startet den med to gode år for så å bli følgt opp av to labre år, så da er det vel bare å ta i ett tak, for det er ikke slik at det er skjedd like lite på håndarbeidsfronten som på bloggfronten. Dere kan vente dere å se mye gammelt og en del nytt, men først litt julestemning :)

Jenta mi er nå blitt fire og ett halvt år (det halve året er viktig å ha med) og er midt i en intens prinsesse periode. Når vi skulle lage årets pepperkakehus var ønsket tydelig "skulle ønske det kunne være ett slott". Det var det vel ingenting i veien for? Jeg lot meg inspirere av bilder fra google på pepperkakeslott og slott generelt, og laget en arbeidstegning på noe jeg tenkte var mulig for oss å få til.
Maler ble laget i papp. Deigen ble kjevlet ut og malene ble skåret rundt slik at vi fikk de kakedelene vi behøvde.

Alle deler ble limt sammen


 og så kom den kjekke delen, pyntingen :)

Slik ble resultatet. Mor og datter er fornøyd og gleder seg til dagen da slottet skal knuses og spises!

1 kommentar:

  1. For et flott slott!
    Vi feiga ut og kjøpte pepperkakehus i ferdige deler i år... Det er uansett pyntingen og spisingen som er det viktigste hos oss ;)

    SvarSlett