Velkommen til deg som har tatt en tur innom bloggen min.

Dette er en liten hobbyblogg. Jeg synes det er fint å ha et lite arkiv over mine hjemmelagde ting og tang. Håper den kan inspirere noen andre i sine hobbyprosjekter, prøver å få med hvor mønster og oppskrifter er tatt fra, men viss du har spørsmål så bare send meg en kommentar.

Veldig gøy viss du legger igjen en hilsen eller en kommentar.

12. januar 2016

FletteVotter

Jenta mi trengte nye votter nå som vinteren er her. Moren min hadde fått noen nøster garn der jeg fikk to av disse rosa merino ull garna til Sandnes garn. Jeg tenkte å gjøre vottene enkle, men bestemte meg for en flette på hver, siden jenta mi er så glad i fletter. Jeg trengte nøyaktig ett nøste på disse to vottene i størrelse 5 år :) Kanskje det andre nøste kan bli en lue etterhvert :)

Oppskrift: Har tatt utgangspunkt i denne oppskriften til garnstudio siden strikkefasteheten stemte nokså bra med det garnet jeg hadde. Jeg strikket ekstra lange vrangborder for det var vi enige om at var best slik at de holdt seg under jakken og ikke ville frem fra jakkekanten med en gang.
Garn: Sandnes garn sitt merino ull.
Pinner: Tror jeg endte opp med å stikke hele vottene på pinne 3
Konklusjon: Feltet fra vrangborden slutter til tommelen begynner er alt for langt (1,5-2 cm for langt), men ellers er jeg fornøyd med vottene og det er jenta mi også.

1 kommentar: