Velkommen til deg som har tatt en tur innom bloggen min.

Dette er en liten hobbyblogg. Jeg synes det er fint å ha et lite arkiv over mine hjemmelagde ting og tang. Håper den kan inspirere noen andre i sine hobbyprosjekter, prøver å få med hvor mønster og oppskrifter er tatt fra, men viss du har spørsmål så bare send meg en kommentar.

Veldig gøy viss du legger igjen en hilsen eller en kommentar.

4. januar 2016

Frostskjørt + singlet = frostkjole

Det var denne sjønne jenta vår som var med inn i stoffbutikken i Grimstad i sommer og som var årsaken til at vi kom ut igjen fra butikken med to stoffstykker i posen, begge med frost motiv på.  Hun synes nå at jeg har vært litt treig med å sy noe til henne i disse stoffene og det er jeg veldig enig med henne i. Og til slutt så ble det så nær jul før jeg endelig ble ferdig med skjørt og singlet, så da ble det innpakkningspapir rundt og gave under treet av det. Det synes hun var gøy! Hun var veldig fornøyd med resultatet og klærne har vært på flere ganger i de to ukene som har gått siden julaften. Det ble så bra som jeg hadde tenkt å kombinere et skjørt og en singlett i stede for å bare sy en kjole. Bruksmuligheten ble mer enn dobbelt så mange også ble det selvfølgelig et pannebånd til.Oppskrift: Skjørt og singlett er sydd etter noen litt bearbeida Ottobre mønstre (ikke helt kontroll på hvilke nummer nå).
Stoff: Frost stoff fra en liten stoff butikk i Grimstad. Ribb fra s&s.
Konklusjon: Jeg ville helst sy dette som to deler fordi jeg synes stoffet var så rotete at jeg følte det kunne bli litt mye av det gode med en hel kjole i bare dette stoffet. Det har jeg ikke treget på. Hun har allerede brukt de både hver for seg og sammen og slik tror jeg de kommer til å fortsette å bli brukt. Singletten er litt vid i armhullene, så de kan jeg sy litt mindre neste gang, men det er ikke så ille at jeg forsøker å gjøre noe med denne singletten, det skaper bare en god mulighet til å ha en tynn genser under de gangene hun vil ha det.

1 kommentar: